Groepsuitjes 40+ personen

Een onvergetelijk uitje bij Zwart

Een bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje in Breda bij Zwart is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Voor groepen van 40 tot en met 120 gasten is de sfeervolle bar in het licht de perfecte start voor een volledig verzorgde dag uit. 

Teambuilding

Vanaf minuut 1 ga je als team de uitdaging aan.

Unieke ervaring

Bij Zwart gaat het licht uit en dat zorgt voor hilarische situaties met elkaar.

Eventmanager

Onze event manager helpt jullie graag bij de organisatie van een onvergetelijke dag uit.

Diner

​Dining in the dark, dat is eten terwijl je geen hand voor ogen ziet. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring.


DINING IN THE DARK 

Een diner in het donker is een volledige avond uit waarbij je gaat genieten van een 4-gangen verassingsdiner. Jullie worden als groep ontvangen in onze mooie bar in het licht, hier zullen wij het concept toelichten en onze blinde bediening aan jullie voorstellen. Vervolgens gaan we een kort spel met jullie spelen zonder dat jullie iets kunnen zien, dit is een grappige start van de avond! 

Na het spel gaan jullie in de polonaise mee met jullie ober van de avond naar het diner gedeelte waar het pikkedonker is. Als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. 

Na het diner breekt één van de hoogtepunten van de avond aan. Jullie gaan raden wat jullie hebben gegeten. Vis en vlees worden hierbij zelfs door elkaar gehaald, dit zal voor vele hilarische situaties zorgen! Mooie foto's zullen uiteindelijk onthullen wat er precies op het menu heeft gestaan. 

Tarief 

zaterdag € 37,50 p.p.

Overige dagen € 35,50 p.p. 


Zomer Arrangement

Kom naar Zwart Breda voor een unieke avond uit en maak jouw zomer dit jaar onvergetelijk!


EEN VOLLEDIGE AVOND UIT INCLUSIEF

✓ Welkomstdrankje prosecco, wijn of speciaalbiertje naar keuze
✓ Zintuigenspel
✓ 4-gangen diner incl. bijpassend bier, fris of wijn arrangement
✓ Avondvullend programma
✓ Koffie of thee 

VOORBEELD PROGRAMMA

Je wordt om 18:00 uur ontvangen met een glas prosecco, heerlijk wijntje of een lekker speciaalbiertje. Na de ontvangst begint in onze bar om 18:15 uur het zintuigenspel: dé perfecte voorbereiding op een Dining in the Dark beleving. Wanneer je klaar bent met het spel en je hebt je eerste drankjes op, is het om 19:30 uur tijd voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker inclusief een bijpassend bier, fris of wijnarrangement. Na het diner kun je in het licht nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

ZINTUIGENSPEL

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar, dus de toon van de avond is meteen gezet. 

DINING IN THE DARK

Na het spel schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen! Om de beleving compleet te maken genieten jullie van een bijpassend bier, fris of wijnarrangement. 

Tarief € 69,50 p.p.


* Bovenstaand arrangement is te boeken vanaf 4 personen gedurende de maanden april tot en met september door onderstaand formulier in te vullen.

Reservering / offerte aanvragen

Zintuigenspel en diner

Ben je met een groep en wil je een compleet avondje uit? Start dan de avond met het zintuigenspel, dé perfecte voorbereiding op een dining in the dark beleving.


Voorbeeld programma

18:00 tot 19:00 uur      Zintuigenspel
19:30 uur                     Dining in the Dark

Zintuigenspel

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar, dus de toon van de avond is meteen gezet. 

Dining in the Dark

Na het spel schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het Dinner in the Dark (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

Tarief € 43,- p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 2,- p.p. hoger)

Varen en Diner

Varen in Breda is prachtig! Geniet van een geweldige rondvaart incl. 2 hapjes en drankjes per persoon en sluit de dag af met een heerlijk 4-gangen diner..


Voorbeeld programma

Varen in een luxe sloep      15:00 tot 17:00 uur 
Diner bij Zwart                  17:45 tot 20:45 uur

Varen in Breda 

Aan boord van de luxe sloepen van Bootje Varen Breda is het optimaal genieten. Breda is prachtig vanaf het water en tijdens de verschillende tochten ziet u Breda van een unieke kant. Terwijl één van onze gezellige schippers jullie rondvaart en over de omgeving vertelt, kunnen jullie genieten van 2 hapjes en drankjes per persoon aan boord. 

De 2 uur durende tocht vaart door de Singels, door Boeimeer en vervolgens het mooie Ginneken en pakt zelfs nog een stukje mee van het prachtige natuurgebied Markdal. Vooral dit laatste stuk is een echte aanrader. Een perfecte voorbereiding op jullie diner in het donker! 

Diner ZWART Breda 

Dining in the dark, dat is eten terwijl je geen hand voor ogen ziet. En dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Want als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die tenminste weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om? Een bijzondere belevenis die je zéker wilt meemaken. 

Tarief € 65,- p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 2,- p.p. hoger)

Stadsspel en Diner

Teambuilding, samenwerking en vooral veel fun staan centraal tijdens dit unieke dagje uit. Geniet als groep van de spannende Escape Room beleving in de binnenstad van Breda en sluit de dag af met een heerlijk 4-gangen diner..


Voorbeeld programma

Zwart City Game      15:00 tot 17:00 uur 
Diner bij Zwart         17:45 tot 20:45 uur

Zwart City Game 

De Zwart City Game (een heuse Escape Room Beleving in de binnenstad van Breda) begint met een welkomstdrankje. Dat geeft ons de tijd om te vertellen wat je gaat doen. Traditionele escape rooms zijn gesloten binnenruimtes voor zo’n 10 personen. Hier is de complete binnenstad een escape room.Hierbij gebruik je niet alleen je handen en ogen, maar ook je neus, je oren en je mond! Een Escape Room beleving met een Zwart tintje.

Je gaat op pad met een box vol sloten en raadsels. Maar om ze op te lossen, moet je out of the box denken. Let op alle aanwijzingen en werk goed samen. Via een app zie je live de scores van alle teams tijdens deze race tegen de klok. 

Diner ZWART Breda 

Dining in the dark, dat is eten terwijl je geen hand voor ogen ziet. En dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Want als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die tenminste weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om? Een nieuwe, bijzondere belevenis die je zéker wilt meemaken. 

Tarief € 65,- p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 2,- p.p. hoger)

Winter Arrangement

Kom naar Zwart Breda voor een unieke avond uit en maak jouw winter dit jaar onvergetelijk!


EEN VOLLEDIGE AVOND UIT INCLUSIEF

✓ Welkomstdrankje prosecco of speciaalbiertje naar keuze
✓ Zintuigenspel
✓ 4-gangen diner incl. bijpassend bier, fris of wijn arrangement
✓ Avondvullend programma
✓ Koffie of thee 

VOORBEELD PROGRAMMA

Je wordt om 18:00 uur ontvangen met een glas prosecco of een heerlijk speciaalbiertje. Na de ontvangst begint in onze bar om 18:15 uur het zintuigenspel: dé perfecte voorbereiding op een Dining in the Dark beleving. Wanneer je klaar bent met het spel en je hebt je eerste drankjes op, is het om 19:30 uur tijd voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker. Na het diner kun je in het licht nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

ZINTUIGENSPEL

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar, dus de toon van de avond is meteen gezet. 

DINING IN THE DARK

Na het spel schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

Tarief € 69,50 p.p.


* Bovenstaand arrangement is te boeken vanaf 4 personen gedurende de maanden november, december en januari door onderstaand formulier in te vullen.

Reservering / offerte aanvragen

Reservering / offerte aanvragen

5 1

Beoordelingen

  • 5 / 5

Op basis van 126 beoordelingen


  • Ik was samen met drie collega's één van de eerste gasten van Zwart Breda. Het was echt een geweldige ervaring om helemaal in het donker een 4-gangen menu te eten. Het was erg lekker, maar vooral heel bijzonder. Ook de bediening was super en echt knap, omdat het door blinden werd gedaan. Ik raad het iedereen aan om deze ervaring een keer mee te maken! Bert
  • Een bezoek aan Zwart is een hele gave ervaring! Het concept is goed uitgewerkt en het is een uitje op zich. Zeker een aanrader! Wouter
  • Dit moet je gedaan hebben! Echt een unieke ervaring om in het donker te eten. Een hele beleving rijker. Ik heb dingen gegeten die ik normaal niet lust, maar bij het niet zien van je eten, proef je de dingen heel anders. Super! Dikke aanrader voor iedereen die iets nieuws wil. Michelle
  • Compleet nieuwe ervaring! Super vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Een echte aanrader!! Britt
  • Echt een unieke ervaring om in het donker te eten. Een dikke aanrader voor iedereen die iets nieuws wil ervaren. Een avond die we niet snel zullen vergeten. Kim
  • Een bijzondere ervaring lekker eten goede bediening leuke mensen kortom zeker een aanrader komen zeker nog een keer terug Marielle
  • Wat een onvergetelijke avond, het eten was heerlijk en de bediening was top. Een leuke avond uit en een mooi initiatief om de zintuigen te prikkelen! Zeker een dikke aanrader. Marjolein
  • Cannot think of a more special evening, great food and really fantastic staff, It was a really special evening.Thank you for some great memories. Neil