Groepsuitjes 8+ personen

Een onvergetelijk uitje in het donker

Een bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje in Breda bij Zwart is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Voor groepen vanaf 8 personen is de sfeervolle bar in het licht de perfecte start voor een volledig verzorgde dag uit. 

UNIEKE ERVARING

Als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. 

TEAMBUILDING

Dat moment dat je samen in de polonaise het pikkedonker tegemoet loopt.

Diner

​Dining in the dark, dat is eten terwijl je geen hand voor ogen ziet. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring.


DINING IN THE DARK 

Een diner in het donker is een volledige avond uit waarbij je gaat genieten van een 4-gangen verassingsdiner. Jullie worden als groep ontvangen in onze mooie bar in het licht, hier zullen wij het concept toelichten en onze blinde bediening aan jullie voorstellen. Vervolgens gaan we een kort spel met jullie spelen zonder dat jullie iets kunnen zien, dit is een grappige start van de avond! 

Na het spel gaan jullie in de polonaise mee met jullie ober van de avond naar het diner gedeelte waar het pikkedonker is. Als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. 

Na het diner breekt één van de hoogtepunten van de avond aan. Jullie gaan raden wat jullie hebben gegeten. Vis en vlees worden hierbij zelfs door elkaar gehaald, dit zal voor vele hilarische situaties zorgen! Mooie foto's zullen uiteindelijk onthullen wat er precies op het menu heeft gestaan. 

Tarief 

zaterdag € 37,50 p.p.

Overige dagen € 34,50 p.p. 


December Arrangement

Kom naar Zwart Breda voor een unieke avond uit en maak december dit jaar onvergetelijk!


EEN VOLLEDIGE AVOND UIT INCLUSIEF

✓ Welkomstdrankje prosecco of speciaalbiertje naar keuze
✓ Zintuigenspel incl. bier, fris, wijn
✓ 4-gangen diner incl. bijpassend bier, fris of wijn arrangement
✓ Avondvullend programma
✓ Koffie of thee 

VOORBEELD PROGRAMMA

Je wordt om 18:00 uur ontvangen met een glas prosecco of corona. Na de ontvangst begint in onze bar om 18:15 uur het zintuigenspel: dé perfecte voorbereiding op een dining in the dark beleving. Wanneer je klaar bent met het spel en je hebt je eerste drankjes op, is het om 19:30 uur tijd voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker. Na het diner kun je in het licht nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

ZINTUIGENSPEL

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar, dus de toon van de avond is meteen gezet. 

DINING IN THE DARK

Na het spel schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

Tarief € 67,50 p.p.


* Bovenstaand arrangement is te boeken vanaf 4 personen gedurende de maand december door onderstaand formulier in te vullen.

Reserveren Escape Room

ESCAPE ROOM EN DINER

Kom nu naar Escape Room in Breda en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit de eerste pikdonkere Escape Room in Zuid-Nederland.


Escape Room Breda

Ga de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten de donkerste Escape Room van Nederland op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen. Samenwerken en communicatie zijn essentieel tijdens deze Escape Room. Kun jij blind op je teamgenoten vertrouwen en binnen de tijd het mysterie oplossen?  

VOORBEELD PROGRAMMA 8 t/m 21 personen

15:15 tot 17:00 uur      Escape Room  
17:45 uur                     Dining in the Dark

VOORBEELD PROGRAMMA 22 t/m 42 personen

13:00 tot 17:00 uur      Escape Room   
17:45 uur                     Dining in the Dark

Jullie groep van 22 t/m 42 personen zal in 4 tot 8 groepen opgedeeld worden. Tijdens een bezoek van 3,5 uur speelt elke groep de Escape Room van 60 minuten. Tevens is het voor elke groep mogelijk om het 1 uur durende zintuigenspel bij te boeken. Weten jullie de Escape Room van “Mr. Zwart” op te lossen binnen 60 minuten?

DINING IN THE DARK

Na de Escape Room schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

TARIEF ESCAPE ROOM + DINER

€ 49,50 p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 3,- p.p. hoger) 

Zintuigenspel en diner

Ben je met een groep en wil je een compleet avondje uit? Start dan de avond met het zintuigenspel, dé perfecte voorbereiding op een dining in the dark beleving.


Voorbeeld programma

18:00 tot 19:00 uur      Zintuigenspel
19:30 uur                     Dining in the Dark

Zintuigenspel

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar, dus de toon van de avond is meteen gezet. 

Dining in the Dark

Na het spel schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het Dinner in the Dark (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

Tarief € 39,- p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 3,- p.p. hoger)

Stadsspel en Diner

Teambuilding, samenwerking en vooral veel fun staan centraal tijdens dit unieke dagje uit. Geniet als groep van de spannende Escape Room beleving in de binnenstad van Breda en sluit de dag af met een heerlijk 4-gangen diner..


Voorbeeld programma

Zwart City Game      15:00 tot 17:00 uur 
Diner bij Zwart         17:45 tot 20:45 uur

Zwart City Game 

De Zwart City Game (een heuse Escape Room Beleving in de binnenstad van Breda) begint met een welkomstdrankje. Dat geeft ons de tijd om te vertellen wat je gaat doen. Traditionele escape rooms zijn gesloten binnenruimtes voor zo’n 10 personen. Hier is de complete binnenstad een escape room.Hierbij gebruik je niet alleen je handen en ogen, maar ook je neus, je oren en je mond! Een Escape Room beleving met een Zwart tintje.

Je gaat op pad met een box vol sloten en raadsels. Maar om ze op te lossen, moet je out of the box denken. Let op alle aanwijzingen en werk goed samen. Via een app zie je live de scores van alle teams tijdens deze race tegen de klok. 

Diner ZWART Breda 

Dining in the dark, dat is eten terwijl je geen hand voor ogen ziet. En dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Want als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die tenminste weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om? Een nieuwe, bijzondere belevenis die je zéker wilt meemaken. 

Tarief € 62,- p.p.*

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 3,- p.p. hoger)

lunch

Een lunch begint doorgaans met een blik op de menukaart. Maar niet bij Zwart wamt hier zul je ondergedompeld worden in het pikkedonker.


3-GANGEN VERASSINGSLUNCH € 24,50

Jullie starten de 3-gangen verrassingslunch in de gezellige bar in het licht waar ons team van blinde obers jullie voor gaat bereiden op de lunch in het donker. Na de intro lopen jullie in de polonaise het avontuur tegemoet.

Als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Na de donker beleving komen jullie terug in het licht en gaan jullie raden wat jullie hebben gegeten en vervolgens krijg je dit ook te zien. 

De lunch is perfect te combineren met één van onze groepsactiviteiten. Onderstaand twee voorbeeld programma's voor een volledig verzorgde middag uit.

ZINTUIGENSPEL & LUNCH €29,- 

12:00 tot 13:00 uur     Zintuigenspel
13:30 tot 15:30 uur      3-gangen verrassingslunch

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar. Het zintuigenspel is de perfecte voorbereiding op een lunch in het donker.

Stadsspel & LUNCH €52,- 

12:30 tot 13:30 uur     3-gangen verrassingslunch
14:00 tot 16:00 uur     Zwart Citygame

De Zwart City Game (een heuse Escape Room Beleving in de binnenstad van Breda) begint met een welkomstdrankje. Dat geeft ons de tijd om te vertellen wat je gaat doen. Traditionele escape rooms zijn gesloten binnenruimtes voor zo’n 10 personen. Hier is de complete binnenstad een escape room.

Je gaat op pad met een box vol sloten en raadsels. Maar om ze op te lossen, moet je out of the box denken. Let op alle aanwijzingen en werk goed samen. Via een app zie je live de scores van alle teams tijdens deze race tegen de klok. 

High Beer

Zelfs de grootste bierdrinkers zitten er in het donker soms flink naast. Je neemt in het pikkedonker een slok en de twijfel slaat meteen toe. Je weet niet eens zeker of je wit of bruin bier drinkt. Proeven doe je net zo goed met je ogen, besef je dan.


HIGH BEER € 19,50

Een High Beer bij Zwart is een unieke ervaring. Het donker is even wennen, maar al snel hoor je je buurman lachen. Of was het iemand anders? Pas maar op dat je glas niet door een ander wordt beetgepakt. Kortom, hilarische situaties die je je nog lang zult herinneren. In ongeveer twee uur drink je 3 verschillende speciaal bieren en krijg je heerlijke bijpassende hapjes.

De High Beer is perfect te combineren met één van onze groepsactiviteiten. Onderstaand twee voorbeeld programma's voor een volledig verzorgde middag uit.

STADSSPEL & HIGH BEER €47,- 

12:00 tot 14:00 uur     Zwart Citygame 
14:30 tot 16:30 uur     High Beer

De Zwart City Game (een heuse Escape Room Beleving in de binnenstad van Breda) begint met een welkomstdrankje. Dat geeft ons de tijd om te vertellen wat je gaat doen. Traditionele escape rooms zijn gesloten binnenruimtes voor zo’n 10 personen. Hier is de complete binnenstad een escape room, voor 8 tot zelfs 150 deelnemers! 

Je gaat op pad met een box vol sloten en raadsels. Maar om ze op te lossen, moet je out of the box denken. Let op alle aanwijzingen en werk goed samen. Via een app zie je live de scores van alle teams tijdens deze race tegen de klok. Als iedereen binnen is, heb je genoeg om over na te praten. Uiteraard onder het genot van een drankje.

ZINTUIGENSPEL & HIGH BEER €24,- 

13:00 tot 14:00 uur     Zintuigenspel
14:30 tot 16:30 uur      High Beer

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar. Het zintuigenspel is de perfecte voorbereiding op een High Beer in het donker.

High Wine

Heb jij verstand van wijn, of vind je ’t vooral lekker? Dan moet je echt eens een wijntje blind proeven in het pikkedonker. De grootste wijnkenners twijfelen opeens of ze rood of wit drinken.


HIGH WINE € 19,50 

Onze High Wine is een unieke ervaring. Omdat je samen blind proeft, in een ruimte waar je ècht geen hand voor ogen ziet, ontstaan hilarische situaties. Wat je dacht lekker te vinden, smaakt opeens raar. En andersom. Je hoort elkaar proeven, grinniken en uiteindelijk gieren van de lach. Pas maar op dat je je wijn niet omstoot! In ongeveer twee uur drink je 3 verschillende wijnen en krijg je heerlijke bijpassende hapjes voorgeschoteld.

De High Wine is perfect te combineren met één van onze groepsactiviteiten. Onderstaand twee voorbeeld programma's voor een volledig verzorgde middag uit. 

STADSSPEL & HIGH WINE €47,- 

12:00 tot 14:00 uur     Zwart Citygame  
14:30 tot 16:30 uur     High Wine  

De Zwart City Game (een heuse Escape Room Beleving in de binnenstad van Breda) begint met een welkomstdrankje. Dat geeft ons de tijd om te vertellen wat je gaat doen. Traditionele escape rooms zijn gesloten binnenruimtes voor zo’n 10 personen. Hier is de complete binnenstad een escape room, voor 8 tot zelfs 150 deelnemers! 

Je gaat op pad met een box vol sloten en raadsels. Maar om ze op te lossen, moet je out of the box denken. Let op alle aanwijzingen en werk goed samen. Via een app zie je live de scores van alle teams tijdens deze race tegen de klok. Als iedereen binnen is, heb je genoeg om over na te praten. Uiteraard onder het genot van een drankje.

ZINTUIGENSPEL & HIGH WINE €24,- 

13:00 tot 14:00 uur     Zintuigenspel
14:30 tot 16:30 uur      High Wine 

Een uur lang laten we je ervaren hoe het is om te vertrouwen op je zintuigen. Een spel waarin voelen, proeven, ruiken en beleving centraal staan. Je speelt het spel met en tegen elkaar. Het zintuigenspel is de perfecte voorbereiding op een High Beer in het donker.

ESCAPE ROOM

Kom nu naar Escape Room in Breda en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit de eerste pikdonkere Escape Room in Zuid-Nederland.


Escape Room Breda

Ga de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten de donkerste Escape Room van Nederland op te lossen en het verhaal van meneer Zwart te ontrafelen. Samenwerken en communicatie zijn essentieel tijdens deze Escape Room. Kun jij blind op je teamgenoten vertrouwen en binnen de tijd het mysterie oplossen?

Tarief

€ 15,- P.P.

De Escape Room is perfect te combineren met een 4-gangen verrassingsdiner in het donker. Onderstaand een voorbeeld programma voor een volledig dag uit.

VOORBEELD PROGRAMMA 8 t/m 21 personen

15:15 tot 17:00 uur      Escape Room 
17:45 uur                     Dining in the Dark

VOORBEELD PROGRAMMA 22 t/m 42 personen

13:00 tot 17:00 uur      Escape Room  
17:45 uur                     Dining in the Dark

Jullie groep van 22 t/m 42 personen zal in 4 tot 8 groepen opgedeeld worden. Tijdens een bezoek van 3,5 uur speelt elke groep de Escape Room van 60 minuten. Tevens is het voor elke groep mogelijk om het 1 uur durende zintuigenspel bij te boeken. Weten jullie de Escape Room van “Mr. Zwart” op te lossen binnen 60 minuten?

DINING IN THE DARK

Na de Escape Room schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

TARIEF ESCAPE ROOM + DINER

€ 49,50 p.p. 

(*Op zaterdagen ligt het tarief € 3,- p.p. hoger)

The Surprise, de ultieme teambuilding!

The Surprise is een feestje. Een echt feestje, maar wel eentje die jullie moeten gaan organiseren binnen de opgelegde tijd, in het pikke donker en dat terwijl je eigenlijk geen idee hebt of je nu blauwe of groene slingers aan het ophangen bent..


Ultieme teambuilding


The Surprise is de ultieme teambuilding. Als team gaan jullie namelijk de perfecte Surprise party organiseren en dat is nog niet zo makkelijk. Laat staan als het pikke donker is in de feestzaal, het feestvarken al onderweg is en de draaiboeken nog achter slot en grendel liggen. Wie bewaart het overzicht, wie neemt de leiding, hoe weet je überhaupt wat je moet gaan doen? Communiceren en het gebruik van al je zintuigen wordt enorm belangrijk! Zowel in het licht, als in het donker heb je een enorm belangrijke rol in jullie team! 

The Surprise is een echte aanrader voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje of teambuilding. Jullie worden ontvangen in de mooie bar waar onze begeleider jullie uitleg geeft over het spel. Daarna gaan jullie van start en krijgen jullie 60 minuten de tijd om de ultieme Surprise party te organiseren? 

Deze 1,5 uur durende activiteit kan gespeeld worden vanaf 8 personen en is te boeken tot 20 personen. Deze activiteit is te boeken vanaf € 19,50 per persoon. 

Dining in the Dark

Na deze leuke activiteit schuif je in het pikkedonker aan tafel voor het 4-gangen verrassingsdiner in het donker (begeleid door onze blinde obers, want je ziet dus echt níets). Als het licht uitgaat, wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. En omdat je het samen doet, ontstaan hilarische situaties. Was dat nou zalm of kip? Een bijzondere belevenis met maar liefst 4 gangen, die je zéker niet wilt missen!

Tarief the Surprise + Diner

€ 54,- p.p.

(Op zaterdagen ligt het tarief € 3,- p.p. hoger)


Maak een reservering

Reservering / offerte aanvragen

5 1

Beoordelingen

  • 5 / 5

Op basis van 126 beoordelingen


  • It was amazing! I loved how you had to rely on all your senses except sight, to determine what you were eating. It became a really intense experience one you surrender to the darkness. Our hostess was a delight and the food was delicious! Kim
  • Compleet nieuwe ervaring! Super vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Een echte aanrader!! Britt
  • Een bijzondere ervaring lekker eten goede bediening leuke mensen kortom zeker een aanrader komen zeker nog een keer terug Marielle
  • Wat een onvergetelijke avond, het eten was heerlijk en de bediening was top. Een leuke avond uit en een mooi initiatief om de zintuigen te prikkelen! Zeker een dikke aanrader. Marjolein
  • Cannot think of a more special evening, great food and really fantastic staff, It was a really special evening.Thank you for some great memories. Neil
  • Geweldige avond gehad en een indrukwekkende ervaring. Mooi om te zien hoe je beleving veranderd wanneer je zicht wordt ontnomen. Daarnaast was de bediening super. Wij komen zeker nog eens terug. Quinten
  • Als een van de eerste groepen mochten wij een kijkje nemen bij Zwart Breda. We hebben echt een super gezellige middag gehad, heel apart om mee te maken en super lekker gegeten. Een echte aanrader! Sibel
  • Je ziet geen steek voor ogen, na twee uur nog steeds niet. Men wordt verrast met verschillende gerechten, dus echt een raadsel wat er geserveerd word. Een glaasje water inschenken, gamba's pellen, een toiletbezoek.. Dit zorgt steeds voor een hoop hilariteit. Tegelijkertijd groeit een steeds grotere voorstelling bij wat het inhoud daadwerkelijk niks meer te kunnen zien. In combinatie met fantastische bediening. Dat alles bij elkaar.. Geweldig!! Ook namens mijn dochter van 7 complimenten ;) Els