Team

"

Johanny

De sportieve Johanny brengt haar vrije tijd het liefst door op haar hardloopschoenen. Dat gaat haar zo goed af dat zij het afgelopen jaar zelfs meedeed aan de marathon in Rotterdam. Maar als je denkt dat Johanny het rustig aan doet wanneer zij aan het werk is als gastvrouw bij Zwart, dan heb je het mis!

"

Gladys

Gladys staat ook wel bekend als de moeder van het team. Ze neemt regelmatig haar gitaar mee naar Zwart zodat de gasten niet alleen van het eten, maar ook van haar muziek kunnen genieten. Je gaat gegarandeerd van Gladys houden tijdens je bezoek aan Zwart. 

"

Nikita

Nikita is de jongste aanwinst van het team en inmiddels een zeer gezellige vaste waarde! De heerlijke Rotterdamse directheid van haar zorgt ervoor dat je haar niet snel zult vergeten.

"

Ivan

Ivan is de enige horecaman in het team, maar wat voor één! Ivan is een echte vakman die zijn mannetje staat in het vrouwenteam. Hij is heel zorgzaam en altijd in voor een gezellig praatje of een goede grap. Als je door Ivan bediend wordt, ga je een zorgeloze avond tegemoet!

"

Marinda

Nog zo'n muzikale ster! Marinda heeft al opgetreden bij Giel Beelen en Humberto Tan en ze draait haar hand niet om voor een surprise performance bij Zwart Breda. Met haar goedlachse karakter maakt zij jouw avond bij Zwart onvergetelijk.

"

Petra

Petra is een perfectionist en bekend van het televisieprogramma Blind naar de Top en altijd op pad met haar blindengeleidehond Wiggles. Deze trouwe lobbes wacht vaak samen met speelvriend Caro in een prachtige bench tot Petra hem weer op komt halen. Petra zorgt ondertussen dat de gasten het naar hun zin hebben en alle heerlijke gerechten ontvangen.

De trouwe viervoeters

"

Caro

Woef! Deze vrolijke viervoeter zorgt ervoor dat Johanny iedere dag op en neer naar Zwart kan reizen.

"

Lobke

Waf! De lieve geleidehond Lobke en Nikita zijn een prachtig team en elkaars steun en toeverlaat.

"

Wiggles

Petra en Wiggles vormen samen een onafscheidelijk sterrenteam! 

Zorg ervoor dat je deze ervaring meemaakt!

2 t/m 7 personen 8+ personen 40+ personen